Hendboll: VAJZAT LUAJN TË DIELËN NË DUBROVNIK

rukomet Ulcinj, hendboll UlqinKlubi i hendbollit për vajza “Ulqin” filloj garën në Ligën regjionale si anëtari më i ri.

Vajzat e moshës prej 13-15 vjet udhëtojnë të dielën në Dubrovnik u do të ndeshen me skuadrën e vendasve dhe atë nga Stoce (BdheH).

“Udhëtimin në këtë garë nga mundësuan Komuna e Ulqinit dhe restoranti “Ponte” dhe “Saranda”, të cilët me këtë rast i falënderojmë”, njoftohet nga KHF “Ulqin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…