Horizonti i Ri: “DROGA NË MESIN E FËMIJËVE TUAJ”

Horizonti i ri, Novi HorizontOrganizata e shoqërisë civile HORIZONTI i RI prezanton publikimin e vet më të ri – udhëzuesin për prindër “DROGA NË MESIN E FËMIJËVE TUAJ”.

Kjo broshurë paraqet vazhdimësinë e projekteve dhe aktiviteteve të shumta që Horizonti i Ri ka realizuar për ndërgjegjësimin e komunitetit lokal e sidomos të të rinjve, në luftimin e fenomenit të drogës dhe sëmundjeve tjera të varësisë.

Udhëzuesi i përgatitur nga një ekip i përzgjedhur profesionistësh, synon të japë informacion sa më praktik për prindërit të cilët mund të hasin disa probleme me fëmijët e tyre, sidomos në periudhën e adoleshencës.

“Le të angazhohemi bashkërisht për një parandalim efektiv të këtij fenomeni në shoqërinë tonë”, është mesazhi kryesor i këtij publikimi, botimi i të cilit u financua nga Komisioni për ndarjen e mjeteve nga lojërat e fatit, në kuadër të programit “Kontributi në luftën kundër drogës dhe të gjitha formave të varësisë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…