Horizonti i ri: EKSPOZITA “ULQINI – QYTETI I TË RINJVE”

h.HazifiNga organizata e shoqërisë civile “Horizonti i ri” është njoftuar që këtë fundjavë do të organizohet ekspozita “Ulqini – qyteti i të rinjve”.

Ky manifestim do të mbahet të shtunën, më 22 nëntor, në Galerinë e Qendrës për kulturë në Ulqin, me fillim në ora 18.

Qëllimi i konkursit është që të rinjtë në mënyrë kreative, nëpërmjet fotografisë ose punës artistike, të tregojnë për problemet dhe nevojat në fusha të ndryshme.

Për pjesëmarrësit më të suksesshëm në konkurs janë siguruar tre shpërblime, të cilët do ti jap Komuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci