“Horizonti i ri”: PROJEKTI I RADHËS PËR TË RINJTË

Horizonti NGOOJQ “Horizonti i ri” ka filluar realizimin e projektit të radhës me emrin “Politika për të rinj në Ulqin”.

Qëllimi i projektit është, siç thekson drejtuesi i kësaj organizate të shoqërisë civile Nazif Veliq, përmirësimi i gjendjes se të rinjve në Ulqin, përmes lobimit për aprovimin e Planit të veprimit për të rinj dhe përfshirja me e madhe e të rinjve në procesin e vendimmarrjes në nivelin lokal.

Ky projekt mbështetet nga programi De Facto Equal, të cilin e realizon Fondi për qytetari vepruese, i financuar nga Bashkimi Evropian nëpërmjet Delegacionit të BE-së në Mal të Zi.                                                         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…