Hotel “Continental”: PRITJE E PAHARRUESHME E VITIT TË RI

Continental 2018 V3Mu në breg të detit, në pjesën më të bukur të Plazhit të vogël, do të organizohet pritja solemne e Vitit të Ri 2018.
Nga hoteli “Continental” u njoftua se mysafirët e këtij objekti ekskluziv do ta presin Vitin e Ri nën ritmet e artistit të njohur të estradës Voltan Selimi.
“Në ambientin e këndshëm me muzikë të mirë dhe ushqim të mrekullueshëm na u bashkëngjitni në pritjen e paharrueshme të Vitit të Ri”, thanë nga ky hotel dhe shtuan që në të njëjtën atmosferë festimi do të vazhdojë edhe natën e ardhshme, me 1 janar.
Rezervimet mund të kryhen në numrat e telefonit 069-610-003 dhe 0690607-865, ose në www.hotel-continental-ulcinj.com dhe www.hotel.continental.ulcinj@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…