Hotel Mediteran: I hapur për organizime të eventeve, konferencave apo festave të fundvitit

Pamje mahënitëse të Ulqinit nga të gjitha dhomat e hotelit të ri Mediteran.

Zgjohuni me tingujt qetësues të dallgëve dhe pamjen magjepsëse të detit dhe kalas se Ulqinit.

Hoteli është i hapur për organizime të eventeve, konferencave apo festave të fundvitit🌟💼

Kontakt: Sales@hotel-mediteran.com
+38268003311

#EventMasters #konferenca #biznesstips #salla e konferencave #mali i Zi #Ulqin #ulqin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…