Hotel “Mediteran”: RRETH 500 DHURATA TË VITIT TE RI U SHPËRNDANË FËMIJËVE TË ULQINIT

Tradicionalisht para Vitit të Ri, në hotelin “Mediteran” është gjithmonë një atmosferë e këndshme për më të vegjlit.

Kompania “Becovic management group” ka shpërndarë rreth 500 dhurata për Vitin e Ri për fëmijët e institucioneve parashkollore të Ulqinit.

Ata sot i surpizoi Babagjyshi i Vitit të Ri, gjegjësisht aktori Shefqet Luca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…