Hotel “OLEA”: SHPALLJE PËR KAMARIER DHE BANAKIER, KUSHTE TE SHKELQYERA

Hoteli familjar “OLEA” ne Fushën e Ulqinit kërkon kamarier dhe banakier.

Ofron kushte të shkëlqyera dhe mundësi bashkëpunimi afatgjatë.

Preferohet eksperienca.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në info@hotelolea.me ose të lajmërohet në numrin +382 67 765 600.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…