Hotel “Otrant”: “GRAGJA KOMERC” ORGANIZOI PREZANTIMIN

gradjaNë hotelin “Otrant” të hënën mbrëma u mbajt prezantimi, në të cilën morën pjesë rreth një qind mjeshtër dhe bojaxhi të Ulqinit.

Ky eveniment u organizua nga kompania e njohur “Gragja Comerc” me pronarin e prodhuesit më të madh të ngjyrave në Serbi, kompaninë “Maxima” nga Lluçani.

Pas prezantimit u organizua kokteji dhe darka solemne për të gjithë të pranishmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…