Hoteli Mediteran: PESË VILA TË RINOVURA DERI NE PRILL, ZHVILLOHET PROGRAMI I TRAJNIMIT PROFESIONAL

Becovic Management Group, d.o.o. ne Ulqin zgjeron aktivitetin e vet në fushën e turizmit pas investimit në një projektin multimilionësh në kompleksin hotelier Mediteran. 

Në prill 2023, kompania nxjerr në treg pesë vila të rinovuara tërësisht dhe ngritje të dukshme në shërbimet e veta. Ndërsa ky investim përbëhet nga tre faza, dhe finalizimi i projektit është planifikuar për vitin 2025.

Menaxhmenti i hotelit ka hartuar një program të veçantë trajnimi profesional për të gjithë kanditatët e interesuar që të jenë pjesë e programeve trajnuese. Programi i pare fillon me praksen shtetërore, ku informacionin per aplikimin mund te gjindet ne zyrat e punësimit. Permes këtij projekti, BMG ka per qellim rekrutimin e kandidatëve të talentuar që ti bashkohen ekipës së hotelit. 

MSc. Suzana Muja, menaxhere ne hotel Mediteran deklaron: “Jemi në kërkim të kandidatëve që në disa faza përzgjedhjeje, gjegjësisht mbrenda dy viteve do të bëhen profesionistë dhe të fitojnë një pozicjon në ekipin tone dhe se bashku ta forcojnë atë”.

Thirja është për të gjithë të sapodiplomuarit që të kandidojnë në Becovic Management Group, d.o.o. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE
Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE

Qeveria e Malit të Zi do të mbajë një seancë të përbashkët me qeverinë shqiptare në fund të këtij muaji, mëson Portali Ul-info. Siç pritej, me atë rast në Podgoricë do të nënshkruhen më shumë se 10 marrëveshje

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin. “Kjo

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 6 dhe 7 shkurt, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: të hënën: në periudhën prej orës

Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT
Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT

Në fillim të Plazhit të Madh, në një sipërfaqe prej rreth 81 mijë metrash katrorë, do të ndërtohet një port peshkimi. Porti do të do të ketë dedikim të përzier, gjëgjësisht do të ketë 60  vende ankorime

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit Balt Tour 2023, i cili do të mbahet në Riga nga data