Hoteli “Mediteran”: TË MBUSHURË 95 % E KAPACITETEVE

hotel mediteranNga 1 qershori hoteli “Mediteran” në Ulqin është i mbushur me 95 për qind të kapaciteteve, tha për “Dan” drejtori i hoteli Novak Bojaniq.

“Hoteli ka 134 dhoma dhe 450 shtretër. Presim që në korrik kapacitetet të jenë 100 për qind të mbushura”, tha Bojaniq.

Sipas vlerësimit të turistëve në Booking. com, nota mesatare e këtij hoteli është 6.7. Vlerësimet për të larta “Mediterani” i merr për lokacion dhe stafin mikpritës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…