Hoteli “Mediteran”: VIZITA PËR NJË ÇEREK MË E MIRË SE VJETË

Hotel MediteranDrejtori i hotelit “Mediteran” Selatin Gjelosheviq ka thënë që në këtë objekt këto ditë nuk ka dhoma të lira. “Për gjashtë muajt e parë të këtij viti vizita është për rreth 25 për qind më e mirë se në të njëjtën periudhë të vitit 2013”, tha ai për Portalin Ul-info.

Sipas vlerësimit të turistëve në Booking.com, nota mesatare e këtij hoteli është 7,5. Notat më të mira “Mediterani” i fiton për lokacionin dhe mikpritjen e personelit.

Dhoma me dy shtretër në këtë hotel momentalisht kushton 56 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…