Hoteli “Otrant”: PËR DHJETË DITË HAP DYERTË

Në fillim të muajit të ardhshëm, më 8 prill, do të hapet hoteli “Otrant” , i cili ndodhet në fillim të Plazhit të madh të Ulqinit, mëson Portali Ul-info.

Tashmë janë paralajmëruar edhe grupet e para të mysafirëve. Bëhet fjalë kryesisht për pjesëmarrësit e FED CUP-it, turneut në tenis i cili fillon më 11 prill në terrenet e klubit “Bellvi”.

Përndryshe, gjatë prillit do të hapen edhe objektet tjera të mëdha hotelerike në rivierë të Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…