Hoxhiq i shkruan Nrekiqit: TË ZGJIDHEN PROBLEMET E GRUMBULLUARA TË ULQINIT

Xhelal Hoxhiq, Dzelal HodzicDrejtori Ekzekutiv i OJQ “Hapi i Gjelbër” dhe aktivisti shumëvjeçar ekologjik nga Ulqini Xhelal Hoxhiq ftoi kryetarin e Komunës Loro Nrekiq që të organizojë takimin me elitën politike, sipërmarrëse dhe intelektuale të Komunës në të cilin do të definoheshin aktivitetet për fillimin e zgjidhjes së problemeve të grumbulluara socio – ekonomike, ekologjike, ambientaliste, demografike dhe të tjera.

Hoxhiq në letrën e dërguar Nrekiqit rikujton se me vendimin e Qeverisë së Malit të Zi nga data 20 shtator 2018 u emërua për anëtarë të Këshillit Partnerik për Zhvillim Rajonal.

“Synimi i Këshillit Partnerik është zhvillimi i barabartë socio – ekonomik i Malit të Zi i bazuar në inovacion, konkurrueshmëri dhe krijimin e politikave të zhvillimit të barabartë. Si anëtarë i këshillit do të jem lidhja – hallka në mes shtetit, Qeverisë së Malit të Zi dhe Komunës së Ulqinit, ndërsa për ushtrimin cilësor të punëve duhet të posedojë, përveç të tjerash, edhe të dhënat për situatën socioekonomike, infrastrukturore, ekologjike – ambientaliste, kadrovike, etj. në Komunë të Ulqinit. Duke pas parasysh situatën shumë të vështirë ekonomike në Komunë të Ulqinit duke përfshirë edhe ndërmarrjet publike, jam i lirë që të Ju propozojë organizimin e mbledhjes dhe jam në dispozicionin Tuaj që sipas nevojës, para organizimit të mbledhjes, të shkëmbejmë vështrimet për gjendjen ekzistuese dhe eventualisht të harmonizojmë mendimet”, thuhet në letrën e Hoxhiqit të cilën e transmeton “Dan”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Të premten në Kala: Përurimi i dy librave të Adriatik Kelmendit
Të premten në Kala: Përurimi i dy librave të Adriatik Kelmendit

  Promovimi i dy librave të njohur, të autorit Adriatik Kelmendi, do bëhet në hapësirat e Muzeut të Ulqinit, të premten nga ora 20:30, në Kalanë e Ulqinit. Këtë e bëri të ditur vet drejtori i Klan

Policia: ARRESTOHET PERSONI ME 54 GRAMË MARIHUANË
Policia: ARRESTOHET PERSONI ME 54 GRAMË MARIHUANË

Mbrëmë rreth orës 19:30 policia ka ndaluar veturën në Kodra dhe ka kontrolluar shoferin P.P. (42) nga Tivari, është bërë e ditur nga Drejtoria e policisë. “Aty është gjetur një pako PVC me lëndë narkotike

Qeveria e Malit të Zi: NGA NESËR MË TË LIRË ÇMIMET E KARBURANTIT
Qeveria e Malit të Zi: NGA NESËR MË TË LIRË ÇMIMET E KARBURANTIT

Nga e martja do të ketë zbritje të re në të gjitha llojet e karburanteve nga nëntë deri në 12 cent në pompa, shkruajnë mediat. Eurosuper 98 do të kushtojë 1.39 euro, Eurosuper 95 do të kushtojë 1.35 euro,

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do