Hoxhiq: Jemi lista e vetme që dalim në votime me kandidatin për kryetar

Deklaratë për media të kryetarit të Këshillit komunal të SD-së në Ulqin, Qazim Hoxhiq.

Koalicioni “Fillim i Ri“ është subjekti i vetëm që para qytetarëve të Ulqinit doli me kandidatin për Kryetar të Komunës në zgjedhjet e ardhshme lokale të planifikuara për datën  27 mars. Ky fakt ndër të tjera na veçon nga listat  tjera që nuk kanë kandidat të kristalizuar për njeriun e parë të Ulqinit, ndërsa zgjedhjet janë për dy javë.

Pikërisht kjo marrëveshje, që u arrit nga  përbërësit e koalicionit tonë përpara formimit të tij, garanton formimin e shpejtë të qeverisë, që për momentin ka një rëndësi dhe peshë të veçantë .

Sezoni turistik është para nesh , ndaj shumë shpejt pas  formimit të qeverisë , do të nisim përgatitjet serioze  për një sezon të suksesshëm dhe të frytshëm turistik.

Është e qartë se koalicioni ynë është një hap para subjekteve të tjera politike, si në aspektin programor, ashtu edhe në zgjidhjet  e kuadrove. Neve me formimin e këtij koalicioni  kemi bërë një hap të rëndësishëm  dhe kemi treguar se, pavarësisht se vijmë nga parti të ndryshme politike, jemi të gatshëm t’i lëmë mënjanë të gjitha mosmarrëveshjet tona për të punuar në të mirë të Ulqinit dhe të bashkëqytetarëve tanë.

Unë besoj në këtë koalicion dhe besoj në fitore. Është koha për ndryshim, për disa njerëz të rinj dhe energjinë e re që mbart lista jonë. Koha për njerëz të rinj dhe të aftë që janë të gatshëm të punojnë për të gjithë qytetarët e Ulqinit, për përparimin e qytetit tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do