Hoxhiq (SD): URIME MË TË PËRZEMËRTA PËR KRISHTLINDJE

 

Qaki Hoxha, Cazim HodzicTë gjithë qytetarëve që festojnë Krishtlindjet i dërgoj urimet më të përzemërta. Dëshiroj që lumturinë e kësaj feste më të madhe të Krishterë ta ndani me më të afërtit, në shëndet dhe paqe. Fuqia e vendit tonë le të jetë në harmoni, mirëkuptim dhe dashuri, theksoi kryetari i Këshillit Komunal të Socialdemokratëve në Ulqin Qazim Hoxhiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…