Hoxhiq: TË FILLOHET ME PËRGATITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Xhelal-Hoxhiq-Dzeljalj-HodzicDrejtori Ekzekutiv i OJQ “Hapi i Gjelbër” Xhelal Hoxhiq i propozoi vetëqeverisjes vendore që menjëherë të përgatisë programin dhe të fillojë me realizimin e përgatitjeve për sezonin e ardhshëm turistik.

“Pavarësisht a bëhet fjalë për hotelierët, qiradhënësit e akomodimit, pronarët e lokaleve dhe vetëqeverisjen vendore është e zakonshëm që prej tetorit të bëhet plani dhe të fillohet me realizimin e përgatitjeve për vitin e ardhshëm. Ulqini ka shumë probleme, ndërsa problemet tona më të mëdha janë nga lëmia e ekologjisë dhe infrastrukturës”, tha Hoxhiq.

Ai mendon se rrogat duhet të fitohen duke siguruar kushtet për përparimin e komunës, e jo vetëm me shitjen e pronës dhe huamarrjen kreditore siç ishte rasti deri tani në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022