Hoxhiq: „TË MIRAT DETARE“ JANË SHFRYTËZUES TË ULQINIT

Dzelal HodzicDrejtori ekzekutiv i OJQ „Hapi i Gjelbër“ Xhelal Hoxhiq vlerësoi se punimet momentale në Ranë janë hedhja e pluhuritë në sytë e qytetarëve të Ulqinit nga ana e Ndërmarrja Publike për Administrimin e të Mirave Detare.

„Në pamundësi që të plotësojnë premtimet e dhëna më herët – rregullimin e pistës së kombësorve nga Pylli i Pishave deri në kepin e Gjeranave, revitalizimin e Pyllit të Pishave, përfundimin e marinës Kacema në mënyrë që varkat në te të jenë të sigurta dhe shumë projekte të tjera, me pesdhjetë mijë euro dëshriojnë të tregojnë se ato bëjnë diçka edhe për ne. Ulqini për ato është vrima e fundit e kavallit. Ato nuk i ndjejnë aspak nevojat tona“, tha ai për „Dan“.

Hoxhiq përfundoi se Ndërmarrja Publike për Administrimin e të Mirave Detare është „shfrytëzuese e Ulqinit“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…