Hoxhiq: TË SHPËRBLEHEN ZJARRFIKËSIT E ULQINIT

Xhelal Hoxhiq, Dzelal HodzicDrejtori ekzekutiv i organizatës ekologjike „Hapi i gjelbër“ Xhelal Hoxhiq ka propozuar organeve komunale që të shpërblehen materialisht pjesëmarrësit në fikjen e zjarrit i cili të shtunën e kaluar ka shpërthyer në Mal të bardh.

Ai, siç transmeton „Dan“, ka thënë se duhet të hapet xhiro-llogaria e veçantë ku qytetarët e interesuar do të mund të paguanin mjetet për këtë aksion.

„Ky zjarr i madh ka treguar se si duhet me sinqeritet ky qytet. Prandaj ato që sakrifikuan meritojnë të shpërblehen“, tha Hoxhiq dhe shprehu falënderim të veçantë dhe respekt për të gjithë pjesëmarrësit në fikjen e zjarrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…