Hrapoviq: MBETET KARANTINA NË ZOGAJ

ZoganjeProbabiliteti që koronavirusi të vijë në Mal të Zi po rritet përkundër masave të cilat zbatohen, njoftoi ministri i shëndetësisë Kenan Hrapoviq në konferencën për gazetarë të Trupit Kombëtar të Koordinimit për Sëmundje Infektive.

Duke folur për karantinën e mundshme, Hrapoviq tha se Zogajt në Ulqin mbeten, por Ministria po shqyrton edhe disa lokacione të tjera.

Qeveria e Malit të Zi më herët njoftoi se “në rast të sëmundjes masovike ose të shfaqjes së koronavirusit karantina ndoshta do të ndërtohet në ish repartin ushtarak Zogaj në Ulqin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…