HTP Albatros: HUMBJA VITIN E KALUAR 52 MIJË EURO

albatros-hotels-montenegroKompania “Albatros” vitin e kaluar e përfundoj me humbje prej 51,8 mijë euro, është publikuar në sajtin e Montenegro bursës.

Vitin e kaluar kjo humbje ishte më e madhe për 37 mijë euro. kjo gjithsesi është pasoj e punës më të mirë vitin e kaluar, sepse në vitin 2013, të ardhurat e kësaj ndërmarrje hotelerike-turistike nga Ulqini ishte rreth 100 mijë euro më i madh se një vit më herët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…