HTP “Riviera e Ulqinit”: ADA HAPET TË ENJTEN, REKORDËR PRITEN NË MAJ

Rizorti në Adë do të hapë portat të enjten e ardhshme, më 27 prill, shkruan “Vijesti”.

Siç thuhet, katër ditë më vonë, për festat e 1 majit, ata do të presin më shumë se 100 turistë.

“Rezervimi për muajin maj është tashmë njëqind për qind më i mirë se vitin e kaluar. Është një prelud i mirë për vazhdimin e sezonit”, ka thënë drejtori ekzekutiv i “Rivierës së Ulqinit” Qamil Hoxhiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…