Humanitas: TË HËNËN NIS PUNËN KUZHINA DIMËRORE

Nga organizata „Humanitas“ kanë njoftuar qytetarët e Ulqinit se të hënën, më 3 janar, në ora 10, nis punën kuzhina dimërore.

Ajo do të jetë e vendosur në Pikën Informuese të Organizatës Turistike në Plloçë.

Luten të gjithë shfrytëzuesit që me vete të marrin paketimet dhe enët personale, si dhe të bartin maskën dhe të mbajnë distancën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…