Humbet qeni: GJETËSIT SHPËRBLIMI

QENINë Ulqin humbi qeni i cili përgjigjet në emrin Semi.

Pronari lut të gjithë ato që ndoshta e kanë parë ose gjetur që të njoftojnë në numrin 069-632-236.

Gjetësi do të shpërblehet nga ana e pronarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…