Humbje e „Otrant Olimpikut“: SHEMBEN ËNDËRRAT E BUKURA

Otrant LovqenMbas humbjes të dielën “Otrant Olimpiku” nuk ka më mundësi që të kualifikohet në pesë skuadrat e para në tabelën e Ligës së dytë të Malit të Zi.

Futbollistët e skuadrës nga Ulqini në fushë të vet humbën nga “Llovqeni” me rezultatin 0:1,

Në xhiron e ardhshme “Otrant Olimpiku” si mysafirë luan ndeshjen e vështirë me skuadrën “Mlladost” nga Leshkopole, e cila zë vendin e dytë në tabelë, ndërsa në krye është “Mornari” nga Tivari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…