I.Karamanaga: TË NDIHMOHEN ENTUZIASTËT SPORTIV SIÇ ËSHTË F.DUSHKU

FikretiFikret Dushku edhe si nxënës në Shkollën e mesme të Ulqinit është dalluar. Ka qenë nxënës i mirë, i sjellshëm, pedant dhe modest. Më vonë ka treguar aftësit si edukator në edukimin sportiv të fëmive, në veçanti e të rinjëve.

Fikreti është edhe një sportist i dalluar i qytetit tonë. Prandaj, nuk mjafton ti bëni veç like fotos,
Fikreti meriton shumë më tepër. Ai meriton një përkrahje më të madhe nga të gjithë ato, të cilët janë në pozitë dhe kanë mundësi për të ndihmuar sportin dhe zhvillim e tij në qytetin tonë të bukur.
Ai dhe klubi “Taekwondo” Ulqini – Ulcinj, të cilin ai e udhëheq me kaqë sukses të madh, meriton përkrahjen e të gjithë neve, në veçanti të organeve kompetente të Komunës, të cilët duhen të japin një kontribut më të madh për zhvillimin e sportit tek ne, në veçanti e të rinjëve.
Sporti dhe edukimi sportiv bënë që fëmit tanë të zhvillohen dhe të edukohën psiko – fizikisht shumë më mirë se në kushte të cilët sundojnë sot ( interneti, telefonat, kafenet).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…