“IDEA” në Ulqin: ÇDO TË NJËQINDTIT KONSUMATOR BLERJA FALAS

IDEA UlqinBrendi i ri “IDEA” mbërrin në Ulqin, e me këtë rast kompania Mercator-CG shpërblen konsumatorët me blerje falas dhe çmime të zbritura. Në shtatë dyqanet e marketit të dikurshëm “Solaris”, të cilët ndryshuan emrin në “IDEA”, në ditëne hapjes së objekteve të gjithë produktet do të kenë 10 për qind zbritje, ndërsa çdo i një qindti konsumator do të shpërblehet me blerje falas.

“Surprizë e veçantë i pret të enjten konsumatorët në dyqanin më të madh “IDEA” në Ulqin, ish mega marketin “Solaris”. Përveç blerjes falas, pesë blerës të cilët në periudhë të caktuar prej orës 12 deri në 14 do të ndodhen para arkës, do të kenë mundësi të përzgjedhin kujt do ti takojë “IDEA” kuponi dhuratë me vlerë prej 100 euro”, shpjeguan nga kompania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…