Iftarët e Ramazanit: MBRËM TURQIT, NESËR EMIRATËT, SË SHPEJTI AMERIKANËT

IftariAmbasada e Republikës së Turqisë mbrëmë në restorantin “Troja” në Tuz ka organizuar iftarin e Ramazanit në të cilin ishin të pranishëm dhe rreth pesëmbëdhjetë persona nga jeta publike e komunës së Ulqinit.

Nesër mbrëma në hotelin “Mediteran” iftarin për disa qindra qytetarë të Ulqinit do ta shtrojnë Ambasada e Emirateve të Bashkuara Arabe.

Për momentin është paralajmëruar që Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës do të organizojë manifestim të ngjashëm në Qendrën islamike në Tivar, më 17 korrik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…