Ilir Harasani: Gjukanoviq humbi sepse…

Anëtari i Këshillit qendror të Lëvizjes qytetare URA Ilir Harasani foli për ngjarje të fundit në Mal të Zi për TV Euronews Albania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…