Incident në Kripore: MARRIN ZJARRË DY AUTOMJETE

Solana Ulcinj, Kriporja UlqinDy automjete, një furgon dhe një makinë, krejtësisht janë djegur në zjarrin i cili mbrëmë në orën 22:30 ka ndodhur në hapësirat e Kripores.

Nga Drejtoria e policisë kanë lajmëruar që nuk kishte të lënduar.

Duke iu referuar burimeve policore “Vijesti” theksojnë që bëhet fjalë për  zjarrvënie të qëllimshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…