Incident në Parlament: GJUKANOVIQ E QUAJTI ABAZOVIQIN VAGABOND (BITANGO)(Video)

Millo Gjukanoviq, Milo DjukanovicGjatë Orës kryeministrore në Parlamentin e Malit të Zi erdhi deri tek incidenti i rëndë verbal gjatë të cilit Millo Gjukanoviq e quajti deputetin e Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq vagabond (bitango).

Incidentit i ka paraprirë debati i ashpër gjatë të cili kryeministri ka thënë që Partia Pozitive shërben për të mbrojtur interesat e “mafisë mediatike”.

Gjukanoviq reagoi ashpër pasi që Mlladen Bojaniq tha që ai ka shkelur ligjin kur bëhet fjalë për “dorëheqjet e kovertuara”, për çka ka paralajmëruar edhe Komisioni evropian.

Kryeministri tha që nga Bojaniqi flet nervozi i përfaqësuesit të partisë që humbet zgjedhjet.

“Partia e juaj është përfaqësuese e mafisë mediatike në Mal të Zi, të cilët e kanë themeluar partinë të mbrojnë krimin e vet”, tha Gjukanoviq.

Gjatë intervenimit procedural, deputeti nga Ulqini Dritan Abazoviq ka paralajmëruar Gjukanoviqin që kjo është hera e fundit që dikush nga Parlamenti thotë që cili do përfaqsues i Partisë Pozitive mbron interesat e mafisë.

Në debat të ashpër mbasi që Abazoviq përfundoj diskutimin e shkurtër, erdhi deri tek polemika në të cilën Gjukanoviq e quajti Abazoviqin vagabond (bitango).

Mbas incidentit, deputetët e partisë Pozitive lëshuan mbledhjen.

Gjukanoviq i kërkoj falje parlamentit të Malit të Zi dhe opinionit publik për reagimin primitiv mbas polemikës me deputetët e partisë Pozitive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do