Indeksi: ULQINI KOMUNË MESATËRISHT E ZHVILLUAR

Indeks, IndexDuke marrë parasysh indeksin e zhvillimit të komunave në Mal të Zi, Ulqini gjendet në vendin e 11, gjegjësisht në mes. Rezultatet e Strategjisë së zhvillimit rajonal të Malit të Zi tregojnë që ky indeks për Ulqin është 75,44 për qind.

Përndryshe, Ulqini është komuna më dobët e zhvilluar në Bregdet, sepse të gjithë të tjerat e tejkalojnë shumë mesataren shtetërore të zhvillimit.

Qeveria e Malit të Zi ka njoftuar që së shpejti do të përgatisë strategjinë e re të zhvillimit regjional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…