INFORMCIONET E SHËRBIMIT

Të marten fillon pagesa e pensionit të korrikut, është lajmëruar nga Fondi për Sigurim pensionist dhe invalidor.

Në këtë muaj inflacioni në Mal të Zi ishte zyrtarisht 1.1 për qind.

Shpenzimet e jetes, siç lajmëron Monstat, janë rritur pak në krahasim me një muaj më heret dhe në korrik ishin 802.4 euro. Në ushqim shkon gati një e treta e këtyre mjeteve.

Ul-info javën e kaluar ka llogaritur që as dy rroga mesatare në Ulqin nuk mund të mbulojnë shpenzimet e shportës mujore të konsumatorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…