Iniciativa e PDS-së: TË PAGUHET TATIMI MË I ULËT PËR PATUNDSHMËRI

dps_logoKëshilli komunal i Partisë demokratike të socialistëve ka dorëzuar në Kuvendin komunal të Ulqinit iniciativën për ndryshimin e Vendimit për përcaktimin e vlerës së tregut të patundshmërive për vitin 2017, mëson Portali Ul-info.

Pritet që kjo iniciativë të jetë në rend të ditës në mbledhjen e parë të ardhshme të parlementit lokal.

Vendimi i cili është në fuqi u soll në dhjetor të vitit të kaluar, ndërsa nëse miratohet kjo iniciativë e PDS-së qytetarët e Ulqinit do të paguajnë tatim më të ulët në patundshmëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…