Iniciativa e të rinjve: DËSHIROJNË WORKOUT PARK

Dy Ulqinak të ri, Lluka Glenxha dhe Françesko Koçi, hapën peticionin në Facebook që në qytetin e tyre të ndërtohet Workout park.”Ky është sport jashtëzakonisht i popullarizuar tek popullata më e re, është shumë atraktivë dhe krejtësisht falas. Promovon stilin e jetës së shëndetshme, njohje të reja dhe shumë shoqërim”, tha Glenxha për “Dan”. Ai shpjegoi që ky do të ishte një ambient i hapur me të gjitha me të gjitha pajisjet e nevojshme, të cilat përdoren për stërvitje, si dhe të aksesueshme për të gjithë.

Sipas fjalëve të Koçit, nëse pushteti lokal i ndan mjetet për këtë projekt në këtë mënyr[ do të ndikonte shumë në popullatën e re të merret me sport.

Iniciuesit e iniciativës thanë që, kur ti mbledhin 500 nënshkrime, do to drejtohen me kërkesë komunës së Ulqinit. Deri tani kanë nënshkruar rreth 250 njerëz.

Peticioni nënshkruhet në këtë adresë:

http://www.peticije24.com/izgradnja_street_workout_parka_u_ulcinju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…