Iniciativa: FORMOHET SHOQATA NACIONALE E ULLISHTARËVE

Maslina, UlliriShoqatat të cilat grumbullojnë ullishtarët nga Ulqini, Tivari, Budva dhe Boka e Kotorrit kanë nisur iniciativën për formimin e shoqatës nacionale të ullishtarëve, mëson Portali UL-info.

Kjo është, siç thekson burimi ynë, kërkesë e vazhdueshme e Ministrisë së bujqësisë dhe zhvillimit rural, me të cilën shumica e shoqatave kanë bashkëpunim të dobët.

E që kjo iniciativë është me të vërtet e arsyeshme tregon fakti që vetëm në Ulqin ekzistojnë katër organizata joqeveritare të ullishtarëve!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci