Inspekcionet në plazhet e Malit të Zi: NJË E TRETA E DËNIMEVE U PAGUAN NË ULQIN

Nga gjithsej 115 mijë euro të cilat Drejtoria për punë inspektuese i ka mbledhur në 100 ditët e kaluara në plazhet e bregdetit të Malit të Zi, një e treta janë paguar në Ulqin.

Siç u njoftuan zyrtarisht „Dnevne Novine“, tek qiramarrësit e plazheve të Ulqinit gjatë sezonit janë konstatuar 175 parregullsi, ndërsa shuma e dënimeve ishte gjithsej 39 475 euro.

Arsyet kryesore për dhënien e dënimeve ishin shkelja e detyrimit të lirimit të gjysmës së plazhit nga mobilieria në plazh si dhe fillimi i kryerjes së veprimtarisë pa lejen e sekretariatit gjegjës komunal.

Në Ndërmarrjen publike për menaxhimin e të mirave detare kanë thënë që mbas raportit të inspekcionit do të vendosin a do të ndërpresin kontratat me disa qiramarrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…