Inspekcioni: DËNIME PËR SHKAK TË DOMINIMIT TË MOBILIEVE TË PLAZHIT

Inspekcija, InspekcioniNjë plazh në Pyllin e pishave në Ulqin është dënuar me 1000 mijë euro javën e kaluar për shkak të dominimit të mobilieve në plazh dhe pagesën e hyrjes pa faturë fiskale.

Në pajtim me Rregulloren e Ndërmarrjes publike për menaxhimin e të mirave detare për qiramarrësit e plazheve, gjysma e plazhit duhet të jetë e lirë nga mobiliet dhe çadrat.

Drejtuesit e të Mirave detare pak kohë më parë kanë ftuar inspektorët që në mënyrë rigoroze të kontrollojnë që kjo rregull të respektohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…