Inspekcioni: DORËZOHEN DHJETRA PADI PENALE DHE VENDIME PËR PRISHJE

Panorama, Ulqin, Ulcinj, Sheshi i ullirit, Qendra, CentarGati skuadra e tërë e Inspekcionit për mbrojtjen e hapësirës ka mbërritur në Ulqin, e dje këtu ishte edhe drejtori i Drejtorisë për punë inspektuese Bozhidar Vuksanoviq me bashkëpunëtorë, shkruan “Vijesti”.

Siç thuhet, inspektorët ditët e fundit kanë dorëzuar dhjetëra padi penale dhe kanë sjellë po aq vendime për prishje të objekteve pa leje në territorin e komunës së Ulqinit.

Në goditje të inspektorëve janë ndërtuesit e egër në Ullishtë, por edhe në qendër të qytetit.

Në Komunë të Ulqinit thonë se në mënyrë të paligjshme ndërtohen dhe rindërtohen rreth 130 objekte, ndërsa “Vijesti” pohon se bëhet fjalë për më shumë se 300.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

“Riviera e Ulqinit”: QAMIL HOXHA DREJTOR I RI EKZEKUTIV
“Riviera e Ulqinit”: QAMIL HOXHA DREJTOR I RI EKZEKUTIV

Menaxheri i diplomuar i hotelerisë Qamil-Qamo Hoxha është drejtor i ri ekzekutiv i Kompanisë „Riviera e Ulqinit“. Këtë vendim Bordi i Drejtorëve të kësaj kompanie

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi,

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë,

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e