Inspekcioni: NGA ZONA E TË MIRAVE DETARE NË ULQIN HEQIN 16 OBJEKTE

Port MilenaDrejtoria për punë inspektuese në bashkëpunim me inspekcionin turistik dhe organet tjera shtetërore ka vulosur dhe do t’i heqin 16 objekte të përkohshme në zonën e të mirave detare në Ulqin, njoftohet nga ky institucion.

Siç u tha për Vikend novine, katër objekte tashmë janë hequr, derisa në fazën e heqjes janë edhe 12 objekte.

“Do të heqim stendat, tendat dhe objektet tjera të përkohshme të cilët janë recidiv i së kaluarës. Këtë do ta bëjmë çdo kund ku ka ofertë në objektet e përhershme”, shtojnë nga të Mirat detare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…