Inspekcioni: PËR DILERËT E DHOMAVE DËNIMI 150 EURO

Ulcinj, Ulqin, PanoramaEdhe këtë verë në hyrje të qyteteve bregdetare mund të shihen dilerët e dhomave të cilët mbushin, para së gjithash, objektet që nuk janë të regjistruar. Kështu fitojnë përqindjen të cilën askush nuk e taton, njëjtë sikur dhe qiradhënësit e paligjshëm të dhomave.

Nga Drejtoria për punë inspektuese është thënë Portalit Analitika që dënimi për dilerët e dhomave është 150 euro, për të cilat janë kompetent gjithsej 14 inspektorë për turizëm që punojnë në Bregdet.

“Dënimi për të ashtuquajturit “dilerë” të dhomave të cilën e jep inspektori është 150 euro. Për qiradhënësit e parregullt të dhomave ajo është po ashtu 150 euro”, thonë në Drejtori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…