Inspeksioni: DUART E MBUSHURA ME PUNË JAVËN E KALUAR

Bager, rusenje, prishje, objekte pa lejeInspeksioni për mbrojtjen e hapësirës gjatë javës së kaluar ka kryer kontroll të forcuar të ndërtimit të objekteve pa leje në Ulqin, kështu që marrë masat ndaj të gjithë subjekteve që u gjetën në kryerjen e punimeve pa leje ndërtimi, njoftojë ky organ shtetëror.

Në komunë të Ulqinit, siç thuhet, janë kontrolluar 32 objekte, janë mbyllur katër vende ndërtimi, janë sjell dy vendime për prishje dhe janë dorëzuar dy padi penale.

“Inspeksioni i mbrojtjes së hapësirës ishte në komunikim të vazhdueshëm me përfaqësuesit e administratës lokale me të cilët në periudhën e ardhshme do të organizojë aktivitete të përbashkëta për mbrojtje sa më efikase të hapësirës në komunat bregdetare”, është njoftuar nga Drejtoria për punë inspektuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci