Instituti i Shëndetit Publik: NË ULQIN NËNTË PERSONA TË SËMURË NGA KORONAVIRUSI

VirusSipas të dhënave të fundit të Institutit për Shëndet Publik, edhe një person në territorin e Komunës së Ulqinit është i sëmurë nga koronavirusi.

Kjo do të thotë se numri i përgjithshëm i personave të cilët dolën pozitiv në testin COVID 19 u rrit në 9.

Siç mësohet, edhe rasti më i ri është i lidhur me rastet paraprake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…