Instituti: KATËR PERSONA TË TJERË NË ULQIN POZITIV

Test Covid 19Numri i personave pozitiv me koronavirus në Ulqin u rrit në tetë, njoftohet nga Instituti për Shëndetin Publik.
Të hënën katër persona ishin pozitiv ndaj këtij virusi.
Nga Skuadra e Komunës ftuan qytetarët që të përkrahin masat dhe udhëzimet e organet kompetente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…