Instituti: ULQINI GJITHNJË E MË PRANË ZONËS SË KUQE

InstitutPrej sot në tërë territorin e komunës së Ulqinit zbatohen masat më rigoroze me qëllimin e parandalimit të epidemisë së koronavirusit.

Mirëpo, nëse vazhdohet me këtë ritëm, është evidente që prej fillimit të nëntorit Ulqini do të jetë në zonën e kuqe.

Për momentin shkalla e të infektuarve tejkaloi shifrën 1.000 në 100.000, që do të thotë se, me përqindje, vetëm në Zhabjak ka më shumë persona pozitiv ndaj virusit të ri sesa në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…