Investitorët nën presionin e Qeverisë: NUK KA MË KOHË PËR PRITJE

Të gjithë ato që gjatë dekadës së kaluar kanë blerë hotelet në rivierën e Ulqinit dhe nuk kanë realizuar kontratat investuese të nënshkruara këtë do ta bëjnë deri në fund të vitit, në të kundërt kontrata e tyre do të anulohen, mëson portali UL-info.

Realizimin e kontratave të nënshkruara e përcjell Sekretariati për investime kapitale i cili drejt për drejt i përgjigjet kryetarit të Qeverisë.

Kjo para së gjitha ka të bëj me investimet në objektet hotelerike “Jadran”, “Galeb” dhe  “Mediteran”. Zyrtarët e Qeverisë me vendosmëri i njoftuan investitorët që me punën për ndërtimin e këtyre objekteve duhet të fillojnë mbas sezonit turistik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë