ISHR: FORCA NË 2012 SHPENZOI 33 MIJË EURO NË UDHËTIME

Nova-Demokratska-Snaga_FORCAForca e re demokratike në udhëtimet zyrtare vitin e kaluar shpenzoi 33 mijë euro, derisa në të njëjtën periudhë detyrimet e pashlyera për të ardhurat bruto të punësuarve në këtë parti ishin 156,6 mijë euro, tregoi raporti për revizion të llogarisë përfundimtare të Forcës për vitin 2012 të cilin e publikoj Institucioni shtetërorë i revizionit (ISHR).

Siç thuhet, shpenzimet e telefonit për vitin e kaluar ishin 2.6 mijë euro, të qirasë 9.9 mijë euro, reklama 9,6, derisa në reprezentacione shkoj 8,2 mijë euro.

ISHR thekson që Forca e ka siguruar evidentimin e pronës në librin kryesor, por jo dhe mënyrën  analitike, si as evidencën për detyrimet që kanë komunat ndaj tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…