Jacoviq: „PARKING SERVISI“ ME PAGA TË RREGULLTA, EDHE PSE NUK KA TË ARDHURA

Aco Jacovic„Edhe pse të ardhurat janë zvogëluar në mënyrë të konsiderueshme, pagat për të punësuarit në Parking servis nuk vonojnë“, tha drejtori i kësaj ndërmarrje Aleksandar Jacoviq.

Ai për „Vijesti“ tha se janë mbuluar shpenzimet për mars, si dhe që do të paguajë pagat edhe për muajin prill fal punës së mirë në periudhën paraprake.

Jacoviq tha se është i bindur në përkrahjen e Qeverisë së Malit të Zi, sa i përket lirimit nga pagesa e tatimeve dhe kontributeve për të punësuarit për periudhën e zgjatjes së masave, si dhe zvogëlimit të TVSH-së për shërbimet e parkingut nga 21 në shtatë për qind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…