Javën e ardhshme: KRYEMINISTRI MARKOVIQ NË ULQIN

Dusko MarkovicNë fillim të javës së ardhshme kryetari i Qeverisë së Malit të Zi Dushko Markoviq do të qëndrojë në vizitë pune në Komunë të Ulqini, mëson Portali Ul-info.

Me këtë rast ai do të bisedojë me drejtuesit e kësaj komune.

Vizita e kryeministrit Markoviq është në kuadër të vizitave të tija të rregullat të qyteteve të Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…