Javën e ardhshme: MOT KRYESISHT ME DIELL DHE NXEHTË

Sipas parashikimit të meteorologëve, javën e ardhshme në Adriatikun jugor do të mbizotërojë mot me diell dhe nxehtë.logoVranësira të përkohshme janë të mundshme kah mesi i javës, të mërkurën dhe të enjten.

Temperatura do të sillet rreth 30 gradë Celzius, ndërsa temperatura e detit po ashtu do të jetë e lartë – rreth 25 gradë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…